011/228-43-26
069/776-651

Selidbe

SELIDBE BEOGRAD

Selidbe u Beogradu i okolini gde god da je vaša lokacija ,za vas pažljivo isplaniraćemo najoptimalniju i najjeftiniju varijantu u zavisnosti od širina ulica ,prometnosti, količine stvari za selidbu i mnogih drugih faktora i ponuditi vam najkvalitetniju i najjeftiniju varijantu. Naš vozni park ima razna prevozna sredstva od pikapa, kombija, kamiona srednje nosivosti i kamiona teškaša...


SELIDBE


Selidbe su vrlo stresan period u životu svakog od nas, jer predstavlja i veliku promenu u životu, a pored toga predstavlja i veliki i značajan posao koji treba obaviti.Činjenica da je pakovanje mukotrpan posao jer podrazumeva da spakujete celi život u kutije i kese, da ih transportom prevezete do nove lokacije, a potom još i sve raspakujete, a neretko to morate obaviti u određenom periodu, to je veoma naporno i stresno.
Da izbegnete ovaj mukotrpan posao i opterećenje preporučujemo da odaberete i angažujete profesionalnu agenciju , koja može da odgovori na profesionalan i ne previše skup način, i uštedi vaše vreme i novac.
Agencija za prevoz i salidbe "Pančo" je profesionalna agencija sa dugogodišnjim iskustvom koja se profesionalno bavi prevozom robe i selidbama ,bilo da se prevoz ili selidbe obavljaju u Beogradu celoj Srbiji ili inostranstvu. Možemo se pohvaliti velikim brojem zadovoljnih klijenata. Zadovoljni klijenti su naš prioritet.


AGENCIJA ZA SELIDBE BEOGRAD


Agencija "Pančo" za svoje klijente je obezbedila razne pogodnosti. Vršimo besplatnu procenu selidbe.Da saznate koliko bi vas selidba koštala i koliko je vremena za to potrebno kontaktirajte nas na tel:0112284326 ili 069776651. Naš tim biće u najkraćem roku na vašoj adresi i uraditi procenu veličine prostora, i količine stvari koje treba spakovati, da ispita teren i okolinu oko prostora koji se seli , kako bi se prikupile pouzdane informacije u vezi sa selidbom koju treba obaviti, i u skladu sa tim predvideti vreme trajanja selidbe i kolika će cena biti ukupno.


KOMBI PREVOZ-SELIDBE KOMBIJEM


U zavisnosti od veličine stana, kuće i količine stvari koje treba preseliti a nije velika količina ,preporučujemo vam kombi prevoz. Naša kombi vozila su prostrana sa većim tovarnim kapacitetom, pa u njih možete smestiti značajnu količinu stvari.
Selidbe kombijem ili prevoz robe kombijem je najbolja opcija kadaje u pitanju deo grada sa uskim ulicama i u područjima sa uvek velikom frekvencijom saobraćaja . Naša kombi vozila su vam na raspolaganju non stop.


KAMIONSKI PREVOZ-SELIDBE KAMIONOM


Kada je u pitanju prevoz robe veće količine robe i selidbe koje ne mogu da se smeste u kombi vozila , onda vam proporučujemo prevoz i selibe našim kamionima razne nosivosti iznad 7 tona i većih gabarita. Prevoz kamionima je namenjen za prevoz veće količine robe,ili selidbe iz velikih kuća i poslovnih prostora.Kamioni su novije generacije i oćuvani su, a poseduju veliki tovarni prostor za sve načine utovara i istovara. U našim kamionima praktično možete utovariti sve što želite. Na raspolaganju smo vama sa svim kapacitetima. Mi smo tu zbog vas.


JEFTINE SELIDBE BEOGRAD


Naš kompetentan vozni park nam omogućuje jrftine selidbe u Beogradu.U zavisnosti od vaših potreba odabraćemo najadekvatnije vozilo i ponuditi vam jeftinu selidbu.


NAJJEFTINIJE SELIDBE U BEOGRADU


Vozni park agencije za prevoz i selidbe sa radnicima sa dugogodišnjim iskustvom može i hoće za vas napraviti 100% najjeftinije selidbe u Beogradu, pozovite i proverite. Za kamionski i kombi prevoz.


MEDJUGRADSKI PREVOZ-SELIDBE


Agencija za prevoz-selidbe Pančo vrši za vas međugradski prevoz i selidbe udobnim kombi vozilima i kamionima.Nsši kamioni voze za vas.