011/228-43-26
069/776-651

Prevoz robe

PREVOZ

Prevoz svih vrsta robe u Beogradu i Srbiji vrši agencija za prevoz "Pančo"sa više kamiona, raznih nosivosti i gabarita. Kamioni su noviji i opremljeni opremom prema potrebama za različite vrste robe. U zavisnosti od terena i količine robe, možete izabrati od prevoza kombijem do prevoza kamionima iznad 7,5 tona.


PREVOZ BEOGRAD

Prevoz robe u Beogradu zahteva pažljivo planiranje terena iz kog i u kom se vrši prevoz. U zavisnosti od dela grada i pristupačnosti objektima koristimo sredstva prevoza najoptimalnija za tu vrstu robe i uslove na terenu . Nudimo kombi i kamionski prevoz nosivosti prema vašim potrebama, a oslanjamo se na decenijsko iskustvo u poslovima prevoza i selidbe.


KOMBI PREVOZ-SELIDBE KOMBIJEM


U zavisnosti od veličine stana, kuće i količine stvari koje treba preseliti a nije velika količina ,preporučujemo vam kombi prevoz. Naša kombi vozila su prostrana sa većim tovarnim kapacitetom, pa u njih možete smestiti značajnu količinu stvari.
Selidbe kombijem ili prevoz robe kombijem je najbolja opcija kadaje u pitanju deo grada sa uskim ulicama i u područjima sa uvek velikom frekvencijom saobraćaja . Naša kombi vozila su vam na raspolaganju non stop.


KAMIONSKI PREVOZ-SELIDBE KAMIONOM


Kada je u pitanju prevoz robe veće količine robe i selidbe koje ne mogu da se smeste u kombi vozila , onda vam proporučujemo prevoz i selibe našim kamionima razne nosivosti iznad 7 tona i većih gabarita. Prevoz kamionima je namenjen za prevoz veće količine robe,ili selidbe iz velikih kuća i poslovnih prostora.Kamioni su novije generacije i oćuvani su, a poseduju veliki tovarni prostor za sve načine utovara i istovara. U našim kamionima praktično možete utovariti sve što želite. Na raspolaganju smo vama sa svim kapacitetima. Mi smo tu zbog vas.


JEFTIN PREVOZ BEOGRAD


Naši novi kamioni sa kontrolom potrošnje goriva pomoću euro standarda daju nam mogućnost da budemo konkurentni na tržištu i ponudimo vam najbolje cene prevoza robe u Beogradu, Srbiji ili inostranstvu. Proverite pozivom na broj:0112284326 ili 069776651.


NAJJEFTINIJI PREVOZ U BEOGRADU


Na veliki kapacitet voznog parka kako u smislu nosivosti tako i u količini tovarnog prostora u kombinaciji sa smanjenom potrošnjom goriva, daje nam mogućnost da budemo najjeftiniji prevoznik u Beogradu.


MEDJUGRADSKI PREVOZ-SELIDBE


Agencija za prevoz-selidbe Pančo vrši za vas međugradski prevoz i selidbe udobnim kombi vozilima i kamionima.Naši kamioni voze za vas.